Fast Movers Groep ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Wouter de Vries

29-10-2014
29 oktober

Thema: de klant verandert, u ook?

De veranderingen volgen elkaar in een rap tempo op. Facebook, app’s, robotisering, dynamic pricing en google-glass hebben/zullen het gedrag van uw klant drastisch veranderen. Daar waar de klant tot voor kort een voorkeurslijstje in zijn hoofd had ten aanzien van de diverse merken, laat de toekomstige klant dit over aan vergelijkingssites en Google. Daar spelen zorgvuldig opgebouwde sentimenten en imago’s een minder grote rol. Uw merk wordt elke keer weer opnieuw afgerekend aan de hand van wiskundige rankings. In deze presentatie zal Wouter de Vries jr. dieper ingaan op enkele van deze trends.
Hij is er klaar voor, de klant is er ook klaar voor, nu u nog.