Fast Movers Groep ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Catman Game

25-03-2015
25 maart

Category Management Game, olv Tijn Bresser van Category & Trade Company

Er wacht een enorme uitdaging. De resultaten van de soepcategorie blijven achter. Als Category Manager en/of Trade Marketeer krijg je de opdracht het tij te keren. Zet de shopper centraal, maak een gedegen categorieplan en breng gescheiden werelden bij elkaar. Lukt het jou om de categorie naar een hoger niveau te tillen? In de game speel je als retailer en/of leverancier in één dag vijf kwartalen. Hoe meer je denkt vanuit de shopper en de formule, hoe beter je resultaten zullen zijn. Het gebruiken van facts, onderzoek, samenwerking en creativiteit leidt tot een grotere groei van de categorie. Door gezamenlijk te werken volgens de Category Management Aanpak, leer je betere beslissingen te nemen om de categorie te laten groeien. Waarom mag je deze game niet missen?

  • Ervaar hoe samenwerking op de categorie kan leiden tot groei
  • Begrijp elkaars standpunten en behoeften beter
  • Oefen in een veilige omgeving die waarheidsgetrouwe terugkoppeling geeft
  • Beleef de andere kant van de tafel en ontdek waar je elkaar kunt vinden
  • Kennis en ervaring opdoen om te gebruiken in de praktijk