Fast Movers Groep ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Landen in je Lijf met Danny van der Linden

11-01-2017
11 januari

De workshop Landen in je Lijf gaat over energie en over hoe energie stroomt. Het is een introductiedag in hoe je je meer bewust kunt worden van je lichaam en hoe je energie gedurende een dag stroomt.  We gaan aan de slag met de vier dimensies van energie (mentaal, emotioneel, fysiek, wie ben ik?) en we gaan aan de hand van simpele oefeningen kijken hoe de energie stroomt en op welke plekken in je lichaam de energie stagneert. Vaak zit ons hoofd helemaal vol met informatie en dingen die we moeten doen. Als we ons lichaam zien als 100% dan zitten we vaak alleen in ons hoofd en zijn we niet aanwezig in ons lichaam. Tijdens de workshop kijken we naar de relatie tussen ons hoofd, onze gedachten en ons denken (mentale dimensie), onze emoties (emotionele dimensie), ons lichaam (fysieke dimensie) en de vraag die de meeste mensen hebben Wie ben ik? (spirituele dimensie).  En al die zaken werken samen! De workshop is er op gericht een aantal dingen in je leven te veranderen, zodat je meer energie uit de dag kun halen en je goed kunt voelen. Je zult inzichten krijgen en je nog meer bewust worden van wat jou energie geeft en kost.

Trainer Danny van der Linden is al 10 jaar bezig met bewustwording en energie. Tijdens zijn management rollen bij grote multinationals als Mars, Sara Lee en Unilever raakte hij gepassioneerd over het gedrag van mensen en waarom mensen dingen doen die ze doen. Vanuit zijn achtergrond in de food begrijpt hij als geen ander tegen welke vraagstukken we allemaal aanlopen.