Fast Movers Groep ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Fast Movers Trip

16-05-2018
16 mei

De studiereis gaat dit jaar naar Italië!  FICO Eataly World in Bologna moet je tenslotte gezien hebben. We hebben hier een mooi programma omheen kunnen maken in combinatie met Florence.

Eén van de grote aanjagers van de foodomzet voor de komende jaren is de consumentenbehoefte naar beleving. Transparantie, storytelling en geloofwaardigheid zijn daar een belangrijk onderdeel van. Italië heeft dit alles. Italië staat voor goed eten met een diepe passie, een bijzondere productbeleving! Het thema ‘productbeleving’ staat centraal in de studiereis van 2018. 

Ingrediënten voor deze inspirerende tour:

  • Mercato Centrale in Florence
  • Conceptentour per fiets
  • Storevisits prachtige Unicoop, Esselunga en Conad
  • En verder: Eataly Firenze, diverse speciaalzaken
  • Leveranciersbezoek
  • Onder andere bezoek aan de grootste private label Slow Food leverancier van Eataly
  • En we bezoeken FICO Eataly World,  het themapark, dat maar liefst 100.000 vierkante meter (!) beslaat, wordt onderverdeeld in zo’n 25 restaurants, congrescentra, boerderijen en ambachtelijke markten en winkels. Ook is er ruimte voor boomgaarden, weilanden en tuinen. Oprichter van Eataly Oscar Farinetti en zijn zoon Nicola Farinetti willen met het park zowel entertainment als educatie bieden. Bezoekers moeten een leuke dag hebben én vooral veel leren van de Italiaanse keuken. Tiziana Primori, CEO van FICO en manager van het project: ‘Eataly wordt een plek waar bezoekers de complete Italiaanse keuken kunnen ervaren. Van veld tot vork.’ Je ziet niet alleen hoe een product van niets, iets wordt, je kunt ook meedoen aan workshops, waarin je leert hoe je pasta maakt of olijfolie leert proeven. FICO Eataly World is de enige plek ter wereld waar we ook de hele voedselproductie- keten kunnen ervaren.

Reisgegevens:

16 mei: KL1583  Amsterdam – Bologna 11.20 – 13.10 uur
18 mei: KL1644  Florence – Amsterdam 17.40 – 19.55 uur