Fast Movers Groep ‘Kennis’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Nieuws

Verdieping Heldenreis

26-06-2019
Verdieping Heldenreis

Op 19 juni was Derk Egeler van De Transformatie Groep te gast bij de Fast Movers Groep. Samen met Derk maakten we de Reis van de Held. Het was een verkorte versie: een weekendje weg. Wanneer je op basis van deze sessie verdieping zoekt en de échte reis onder begeleiding van De Transformatie Groep wilt maken, meld je dan bij Dagmar (dagmar@businessconnected.nl). Wanneer er genoeg inschrijvingen zijn, organiseren wij de reis.

Reisbestemming 2019 bekend!

10-12-2018
Reisbestemming 2019 bekend!

Madrid is een echte hoofdstad. Kolkend van energie, grandeur op bijna elke straathoek en een heerlijk straatleven. 
De stad van Real Madrid, de stad van het Prado, de stad van koningen en paleizen, de stad van voetbal, van beeldende kunst, de stad van nooit slapen en van uitgaan tot de morgen gloort, de stad van tapas en van haute cuisine, van duizend festivals, van grootse pleinen en smalle steegjes. Dat is Madrid.

Bestemming FMG trip 2017

09-05-2016
Bestemming FMG trip 2017

Volgend jaar gaan we van 10 tot 12 mei o.l.v. Pim van den Berg naar Parijs. Een prachtige bestemming, waar we ons helemaal kunnen onder dompelen in al het moois dat deze geweldige stad te bieden heeft. Natuurlijk gaan we ook op zoek naar inspiratie en vernieuwing. We bezoeken traditionele retail zoals Carrefour City en Daily Monop. Maar we hebben ook oog voor al het andere prachtigs dat Parijs te bieden heeft. Denk aan Grand Epicerie, Fauchon, Hediard en aan aantal prachtige conceptstores zoals Colette en Merci.En wat dacht je van de indrukwekkende versmarkt Rungis?  Natuurlijk is er genoeg tijd om ook wat cultuur op te snuiven!